miercuri, 9 februarie 2011

Parfume...

Inainte de a  porni in cautarea esentei perfecte iata cateva lucruri pe care cred ca ar trebui sa le ai in vedere:


- Parfumul rezista mai bine pe pielea hidratata, asadar cel mai bine este sa-l aplici imediat dupa ce te-ai dat cu crema de corp.
-Dupa ce ai aplicat parfumul la baza palmelor, nu freca incheieturile, ci lasa esenta sa se evapore!
-Dimineata este momentul perfect pentru cumpararea unui nou parfum. Simtul olfactiv functioneaza cel mai bine in zorii zilei si distinge cel mai corect diferitele arome. Pana seara, nasul tau va fi experimentat deja aproape 1000 de miresme diferite, asadar nu va mai fi atat de „fresh“.
-Pastreaza pretioasele sticlute intr-un loc racoros si intunecat – compozitia parfumului poate fi afectata de lumina si caldura.
-Pentru ca aroma parfumului sa ramana impregnata pe piele cat mai mult timp, aplica-l intotdeauna pe zonele calde, puternic vascularizate: incheieturile mainilor, zona din spatele urechii, zona din spatele genunchilor, sau cea dintre sani.
-Daca vrei ca parfumul sa persiste pana la 24 de ore, pulverizeaza-l pe par. Aplicat pe piele, rezista maxim opt ore.
-Nu cumpara un parfum atunci cand ii poti distinge doar notele de varf. Pentru a simti aroma completa, aplica-l pe mai multe zone-cheie si lasa-l un timp, apoi miroase-l si asigura-te ca si notele de baza sunt pe gustul tau.



Sper sa va fie de folos..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...